ایمپلنت دیجیتال دستاورد دندانپزشکی نوین است. استفاده از فناوری دیجیتال در حوزه دندانپزشکی باعث می شود تا درمان های سختی چون جراحی های ایمپلنت هم برای دندانپزشک و هم برای بیمار راحت تر باشد.
علاوه بر آن نسبت به روشهای قدیمی مشکلات احتمالی کمتری طی درمان به وجود آید.
ضمن اینکه درمان با سرعت، دقت و به مراتب کیفیت بالاتری به بیمار عرضه می شود.
در این مقاله قصد داریم تا درباره این شیوه نوین یعنی کاشت دندان به روش ایمپلنت دیجیتال اطلاعات جامع را در اختیار شما قرار دهیم.
بیشتر بدانید: مراقبت های بعد از لمینت دندان
ایمپلنت دیجیتال چیست؟
همانطور که گفته شد این روش نیازمند دانش و تخصص بالا است به همین دلیل برای اجرای آن ابتدا یک راهنمای جراحی توسط دستگاه های پیشرفته ساخته می شود. راهنمای جراحی باعث می شود تا تشخیص و طرح درمان بیمار دقیق تر تعیین شود و همچنین عمل جراحی طی مدت زمان کمتر انجام شود.
در این روش ابتدا نیاز است تا اسکن سه بعدی (CBCT) و تصویربرداری داخل دهانی از بیمار به عمل آید. این کار کمک می کند تا مواردی چون محل سینوس ها، عصب های فک و چانه دقیقا مشخص شود. این ها مواردی هستند که در رادیولوژی معمولی یعنی OPG مشخص نمی شود.
همچنین به کمک این تصویر امکان شبیه سازی شرایط بیمار، پیش بینی بهترین محل قرار گیری ایمپلنت و حتی روکش فراهم می شود.
براین اساس راهنمای جراحی ساخته می شود و در زمان جراحی روی دندانها و لثه قرار گرفته و ثابت می شود. این کار کمک می کند تا در زمان دریل استخوان تنها ناحیه مورد نظر سوراخ شود و بافت استخوانی صدمه بیشتری نبیند.
مزایای ایمپلنت با این روش
این روش اطمینان و ایمنی بالاتری برای بیمار دارد و تعداد جلسات درمانی کوتاهتر است. به دلیل استفاده از راهنمای جراحی می توان اباتمنت را در همان ابتدای جراحی به بیمار تحویل داد و جایگذاری کرد. این کار باعث می شود تا آسیب های کمتری به لثه وارد شود و در نتیجه فرم دهی لثه در اطراف ایمپلنت به لحاظ تطابق بیولوژیکی و زیبایی همانند دندان طبیعی باشد. بطور کلی راهنمای جراحی محدودیت های خاص بیمار را مشخص می کند و اینکه آیا بیمار به پیوند استخوان نیاز دارد یا خیر. به کمک آن امکان پیش بینی محل دقیق قرارگیری ایمپلنت و روکش برای دندانپزشک وجود دارد. احتمال آسیب به اعصاب صورت از بین می رود.
هزینه ایمپلنت دیجیتال
این روش هزینه بالاتری نسبت به روش های معمول کاشت دارد. زیرا ایمپلنت با استفاده از دستگاه های پیشرفته و بصورت سفارشی ساخته می شود. طراحی آن با استفاده از کامپیوتر انجام می گیرد و به همین دلیل بسیار دقیق است. روکش و پروتز ایمپلنت در مدت زمان کوتاه تری به بیمار تحویل داده می شود. کلیه مواد مصرفی و تجهیزات مورد نیاز برای اجرای این روش وارداتی است و ارز دولتی به آن تعلق نمی گیرد. زیرا این روش در واقع یک روش درمانی لوکس محسوب می شود. نیاز به نیروی ماهر برای ساخت و طراحی، مهارت و دانش بالای متخصص ایمپلنت برای اجرای آن باعث می شود تا هزینه تمام شده بیشتری نسبت به کاشت معمولی داشته باشد.
بیشتر بدانید: تفاوت مینی ایمپلنت دندان با ایمپلنت معمولی چیست؟
کلینیک ایمپلنت و دندانپزشکی دکتر علی صفار
در مورد ایمپلنت دندان موفقیت درمان تا حد زیادی بستگی به مهارت، تجربه و دانش متخصص دارد. از آنجایی که ایمپلنت دندان یک روش زمان بر و پرهزینه است، بهتر است قبل از اقدام در مورد ویژگی های بهترین متخصص ایمپلنت به خوبی تحقیق نمایید.
کلینیک دکتر علی صفار مرکز تخصصی انواع خدمات درمانی و زیبایی دندانپزشکی است که در محیطی آرام و مجهز است آماده خدمت رسانی به تمامی افراد با شرایط خاص می باشد. این مرکز به دلیل داشتن تجربه، دانش فنی بالا، تجهیزات پیشرفته و تیم اجرایی متخصص در زمینه کاشت ایمپلنت دندان توانسته است رضایت مشتریان را در کارنامه فعالیت خود ثبت کند. برای اطلاعات بیشتر می توانید با شماره های درج شده در سایت تماس حاصل فرمایید.