علائم شکست و پس زدن ایمپلنت دندان

5/5 - (3 امتیاز)

بنا به اظهارات دندانپزشکان میزان شکست و پس زدن ایمپلنت دندان بسیار کم است. ایمپلنت دندان در واقع بهترین روش برای جایگزین کردن دندان های افتاده نسبت به سایر روش های دیگر مثل بریج و یا روکش دندان است.

طبق تجربه ای که دندانپزشکان در این زمینه داشتند و همچنین آمارهای به دست آمده مشخص شده است که بیش از ۹۵ درصد از موارد کاشت ایمپلنت دندان در بلند مدت موفقیت‌آمیز و بدون مشکل بوده است. اما با این حال موارد نادری وجود دارد که در آنها ایمپلنت دندان شکست می خورد و فرد بیمار با علایم خاصی مواجه می شود.

اگر فرد به محض مشاهده این علائم سریعا برای معاینه به نزد متخصص خود مراجعه کند، همچنان راهکاری برای جلوگیری از شکست کامل ایمپلنت وجود دارد. ضمن این که بیمار هم مجبور به تحمل درد و ناراحتی کمتری می  شود .در این مقاله ما رایج ترین علائم شکست و پس زدن ایمپلنت دندان را برای آگاهی از وضعیت شما، شرح می دهیم.

بیشتر بدانید: مقایسه ایمپلنت تیتانیومی و زیرکونیا

احساس درد و ناراحتی به دلیل پس زدن ایمپلنت دندان

پس زدن ایمپلنت دندان

احساس درد در ناحیه کاشت ایمپلنت دندان امری طبیعی است. زیرا در حین فرآیند جوش خوردن ایمپلنت به استخوان و همچنین ترمیم بافت های نرم بلافاصله پس از کاشت ممکن است فرد مقداری احساس درد و ناراحتی کند.

اما همین احساس درد و ناراحتی می تواند از علائم ناموفق بودن ایمپلنت دندان باشد. بدین معنی که درد ناشی از کاشت ایمپلنت دندان باید پس از چند روز برطرف شود،  ولی اگر این درد ادامه پیدا کند، باید هر چه سریعتر به دندانپزشک خود مراجعه کنید. دندانپزشک با معاینه و بررسی وضعیت ایمپلنت می تواند سریعا متوجه شکست و پس زدن ایمپلنت دندان شود و با تصمیم گیری به موقع راهکاری مناسب برای آن پیدا کند.

 

ملتهب شدن لثه ناشی از پس زدن ایمپلنت دندان

پس زدن ایمپلنت دندان

پس از جراحی ایمپلنت دندان معمولا لثه دچار تورم می شود که پس از چند روز نیز برطرف شده و جای نگرانی برای آن وجود ندارد. اما در مواردی که تورم لثه ادامه پیدا کند و علاوه بر آن لثه ملتهب و قرمز هم شود، باید سریعا به دندانپزشک خود مراجعه کنید.

عفونت لثه بسیار خطرناک است و در صورت بی توجهی ممکن است کل دهان را فرا گیرد. در موارد پیشرفته عفونت می تواند وارد خون شود و کل سلامت بدن را به خطر بیندازد. اما اگر  در مراحل اولیه توسط دندانپزشک معاینه شوید ممکن است مصرف چند روز آنتی بیوتیک به همراه دهانشویه های ضد باکتری به درمان کامل آن کمک کند. البته این درمان در افراد مختلف متفاوت است و بسته به صلاحدید دندانپزشک ممکن است نسخه های متفاوتی تجویز شود.

 

بیشتر بدانید: مزایای ایمپلنت فوری و شرایط نگهداری آن

لق شدن ایمپلنت

پس زدن ایمپلنت دندان

ایمپلنت دندان کاشته شده به هیچ عنوان نباید لق شده و تکان بخورد. درواقع یک ایمپلنت موفق هیچ تفاوتی با سایر دندان‌ها ندارد به طوری که شما ایمپلنت دندان را به عنوان یک شی خارجی در دهان خود حس نمی کنید. البته تمامی این شرایط در صورتی ایجاد می‌شود که کاشت ایمپلنت دندان موفقیت‌آمیز و به درستی انجام شده باشد. اما در مواردی که حس می کنید ایمپلنت دندان تکان میخورد نباید آن را نادیده بگیرید زیرا می‌تواند به معنای پس زدن ایمپلنت‌ دندان و ناموفق بودن فرآیند کاشت باشد.

حتماً در اسرع وقت توسط دندانپزشک خود ویزیت شوید تا علت تکان خوردن آن بررسی شود. در اغلب موارد تنها روکش ایمپلنت، لق شده است و با سفت کردن آن مشکل برطرف می شود. در صورتی که پیچ ایمپلنت لق شده باشد باز هم دندانپزشک می تواند با تدبیر راهکارهایی نسبت به اصلاح آن اقدام کند. در صورت عدم اقدام به موقع ایمپلنت لق شده می تواند مشکلات جدی را برای لثه و استخوان شما به وجود آورد و در عملکرد روزانه دهان شما اختلال ایجاد کند.

 

عدم توانایی در جویدن و گاز زدن

پس زدن ایمپلنت دندان

همان طور که گفتیم حس ایمپلنت دندان و شرایط آن بایستی کاملاً مشابه با دندان های طبیعی باشد. بنابراین اگر در حین جویدن غذا و یا گاز زدن با دندان ایمپلنت خود احساس درد و ناراحتی می کنید، آن را جدی بگیرید و حتماً برای معاینه نزد متخصص خود مراجعه کنید.

احساس ناراحتی در هنگام جویدن و گاز زدن غذا در مورد دندانهای طبیعی نیز نشانه خوبی نیست و ممکن است ناشی از عفونت لثه و دندان باشد. بنابراین در مورد ایمپلنت دندان هم ممکن است از علایم پس زدن ایمپلنت دندان باشد.

بطور کلی هیچ گونه علائمی را ساده و جزئی نپندارید. این تصور  که اگر منتظر بمانید، علایم به خودی خود رفع می‌شود کاملاً اشتباه است. اقدام سریع به معنای کمترین هزینه و درد برای شما است.

بیشتر بدانید:لیفت لثه چیست؟

 

کلینیک ایمپلنت و دندانپزشکی دکتر علی صفار

پس زدن ایمپلنت دندان

همانطور که گفته شد کاشت ایمپلنت دندان روشی است که موفقیت آمیز بودن آن توسط تمام دندانپزشکان و متخصصین در سراسر دنیا به اثبات رسیده است. البته مشروط بر اینکه کاشت ایمپلنت به درستی و توسط بهترین متخصص ایمپلنت دندان انجام شود.

کاشت ایمپلنت دندان یک جراحی سخت و در عین حال نیازمند تجربه، مهارت و دقت بالا است به همین دلیل در انتخاب دندانپزشک و متخصص ایمپلنت خود دقت کافی را داشته باشید.

یکی از بهترین مراکز کاشت ایمپلنت دندان، کلینیک دندانپزشکی و ایمپلنت دکتر علی صفار است که دارای سال ها تجربه موفقیت آمیز در زمینه کاشت ایمپلنت دندان و سایر خدمات زیبایی است. شما با اطمینان خاطر می توانید به این کلینیک مراجعه کنید و از خدمات بهینه آن بهره مند شوید. برای ارتباط با شماره های درج شده در وب سایت کلینیک ایمپلنت دکتر علی صفار تماس بگیرید.

 

 

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پیمایش به بالا