سیگار و ایمپلنت

5/5 - (2 امتیاز)

شیوع سیگار کشیدن در آقایان بیشتر از خانم هاست. سیگار کشیدن در بالغین کم درآمد شایعتر از افراد با درآمد متوسط یا بالاست و این میزان با افزایش سطح تحصیلات کاهش می یابد.

احتمال بروز بیماری های لثه در سیگاری ها 3برابر افراد غیر سیگاری است. تعداد سیگار هایی که فرد در روز مصرف می کند و تعداد سال هایی که فرد سیگاری است نقش مهمی در پیش بینی موفقیت و شکست درمان ایمپلنت دارد.

 

ایمپلنت

در یک دوره پیش از 10 سال حتی با رعایت بهداشت عالی تحلیل استخوان فک در سیگاری ها 2 برابر غیر سیگاری هاست بنابراین واضح است که بیماران سیگاری می بایست پیش از درمان ایمپلنت نسبت به ترک سیگار اقدام نمایند .

سیگار با اثر بر سیستم ایمنی بدن منجر به کاهش پاسخ ایمنی به باکتری ها افزایش وقوع عفونت پس از جراحی لثه شده و همچنین با کاهش جریان خون به ناحیه جراحی احتمال اتصال موفق ایمپلنت به استخوان فک را کاهش می دهد .

توصیه به بیماران سیگاری ترک سیگار به مدت 3 ماه قبل از آغاز درمان است تنها در این صورت می توانند انتظار موفقیت مشابه به بیماران غیر سیگاری داشته باشند اما در صورتیکه ترک کامل سیگار برای این بیماران مقدور نباشد می بایست به منظور کاهش عوارض مصرف سیگار را به کمتر از روزی 5 عدد در روز کاهش داده و این میزان را در تمام مراحل بعدی درمان حفظ کنند . با رعایت این پروتکل می توان با ریسک کمتر درمان ایمپلنت را برای این بیماران انجام داد هر چند موفقیت درمان به اندازه افرادی که سیگار را به طور کامل ترک کرده اند قابل پیش بینی نیست.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پیمایش به بالا